MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 04. 2014.

Godišnja skupština LAG-a Baranja

Lidija Dabić i Janoš SelešiLidija Dabić i Janoš Seleši(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 4. IV. 2014. godine, s početkom u 18 sati, u Uredu LAG-a Baranja u Belom Manastiru održana je godišnja skupština Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja.

Nakon što je dosadašnji predsjednik Janoš Seleši pozdravio prisutne i otvorio skupštinu, izabrano je radno predsjedništvo (Stipan Kovačić za predsjedavajućeg te Vesna Nedić i Jakob Kajtar za članove) kao i zapisničar i dva ovjerovitelja zapisnika, predsjednik i dva člana verifikacijske komisije te predsjednik i dva člana izborne komisije.

Potom su usvojeni izvještaji o radu Predsjedništva i Glavnog odbora u 2013. godini, financijski izvještaj o poslovanju LAG-a te izvještaj Nadzornog odbora za 2013. godinu. Nakon što su razriješeni stari predsjednik i dva dopredsjednika, članovi Glavnog odbora i članovi Nadzornog odbora, izabrani su novi:

  • Predsjednik LAG-a: Ivan Doboš
  • Dopredsjednice LAG-a: Ana Lazić i Jasna Petrović
  • Glavni odbor: Anđelko Balaban, Bogdanka Čudić-Vilić, Ivan Doboš, Drago Dominić, Goran Jumić, Zoran Kontak, Beata Kovač, Stipan Kovačić, Ana Lazić, Biljana Marušić, Jasna Petrović, Janoš Seleši i Marija Stipetić
  • Nadzorni odbor: Mirela Alagić, Mario Čerkez i Sonja Veseli

Na kraju su doneseni program rada i financijski plan za 2014. godinu, a potom je uslijedio domjenak i ugodno druženje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok