MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 04. 2014.

Godišnja skupština "Alerge"

S druženja poslije skupštineS druženja poslije skupštineU petak, 4. IV. 2014. godine, s početkom u 18 sati, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održana je redovna godišnja skupština belomanastirske Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga". Skupštinom je predsjedavala predsjednica dr. Mirjana Marjanović.

Nakon što su usvojeni svi izvještaji o radu u 2013. godini, usvojeni su i plan i program rada za tekuću, 2014. godinu, za koju su, slično kao i prethodnih godina, po mjesecima planirane brojne aktivnosti.

Poslije skupštine članovi "Alerge" nastavili su druženje sa svojim gostima u Mađarskoj kući i uz Jožikin čobanac. Među njima je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je članica "Alerginog" Nadzornog odbora.

Pročitano 1049 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok