MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 03. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Kreativni rad uz priče i šaleKreativni rad uz priče i šaleSvakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević.

Tokom drugog mjeseca 2014. godine održane su četiri takve radionice, na kojima su se korisnice – logično – bavile zimskim temama i izrađivale npr. šalove. Ekipa korisnica već je standardna. Svakog ponedjeljka dođe ih od 10 do 14, većinom 12. Uz druženje i kreativan rad, te uz malo šale i priče, izrađuju se ukrasni predmeti s kojima će se "Oaza" danas-sutra moći pohvaliti na nekoj izložbi ili sajmu. Kreativke se nadaju da će netko i kupiti njihove proizvode i osjetiti da su izrađeni s mnogo truda i ljubavi.

Pročitano 872 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok