MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 02. 2014.

Prezentacija radionica iz "Oazinog" novog projekta

Učiteljica Sofija PetrovićUčiteljica Sofija Petrović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Nakon edukacije stručnog tima (vidjeti ovdje!) i nakon ručka, na istom mjestu održana je – s početkom u 14 sati – još jedna edukacija (s prezentacijom) iz projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE". Držala ju je Sofija Petrović iz Belog Manastira, učiteljica razredne nastave u Područnoj školi Karanac Osnovne škole Kneževi Vinogradi i "Oazina" dugogodišnja vanjska suradnica.

Ona je osmislila i pripremila radionice koje će učitelji(ce) iz Velike Kopanice i Popovca držati u svojim razrednim odjelima pa ih je prvo učila kako se drže takve radionice, a onda im to kroz prezentaciju i pokazala. Prezentacija je bila interaktivna i obogaćena igricama koje će učitelji(ce) provoditi sa svojim učenicima, a teme budućih radionica bit će: svi smo mi različiti, a ipak isti; vjerujemo jedni drugima; riječi su mostovi ili zidovi; koraci u rješavanju problema; dobra komunikacija; kako rješavati probleme.

Nakon završetka prezentacije, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić prisutnim učitelji(ca)ma podijelila je radne materijale u "Oazinim" platnenim vrećicama (opisane ovdje!), a potom su se svi učesnici zajednički slikali i razišli svojim kućama, spremni da nastave provođenje "Oazinog" projekta.

Pročitano 1066 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok