MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 01. 2014.

Beljci Vincešku proslavili na Vidikovcu

300 gostiju na Vidikovcu300 gostiju na Vidikovcu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 24. I. 2014. godine, na poznatom Vidikovcu iznad Karanca, koji se nalazi na najljepšem dijelu Vinske ceste Belje, obilježen je dan sv. Vinka u organizaciji "Belja" i u prisustvu oko 300 gostiju iz cijele regije. Simboličnu rezidbu vinograda započeo je Goran Pajnić, predsjednik uprave Belja d.d., a beljske vinograde blagoslovio je župnik iz Kneževih Vinograda Danijel Tigandžin.

Gosti su se, kako je to za Vincešku uobičajeno, družili uz tamburaše, pili vino, pekli kobasice i slaninu na ražnju, a bilo je i kuhanog graha. Time je završen tjedan vinskih događanja "Vinceška u Baranji 2014" u organizaciji LAG-a Baranja, TZ Baranje i RRA Slavonije i Baranje.

(Opširnije pročitati ovdje)

Pročitano 1756 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok