MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 01. 2014.

Održan stručni skup o EU i vinarstvu

Učesnici stručnog skupa u Kneževim VinogradimaUčesnici stručnog skupa u Kneževim Vinogradima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kao što je bilo i najavljeno, u četvrtak, 23. I. 2014. godine, u restoranu "Panon" u Kneževim Vinogradima, održan je stručni skup na temu "EU-politike i vinarstvo" kao dio tjedna vinskih događanja "Vinceška u Baranji 2014". Na skupu su govorili Lidija Dabić, voditeljica Ureda LAG-a Baranja, Silva Wendling, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije, te Ištvan Oršokić (Orsokics István), načelnik Općine Beremend, o iskustvima LAG-a Južna Baranja, inače najvećeg u Mađarskoj.

U sklopu stručnog skupa održana je i izložba fotografija "Od loze do vina" amaterske fotografkinje Kinge Kolar iz Suze. Većina izloženih fotografija nastala je prijašnjih godina, ali bilo je i nekih novijeg datuma.

(Opširnije pročitati ovdje)

Pročitano 1295 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok