MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 05. 01. 2014.

Uključite se u anketu baranjske studentice

Sonja Nedić na znanstvenom skupu u Belom ManastiruSonja Nedić na znanstvenom skupu u Belom Manastiru"Oazina" volonterka Sonja Nedić iz Belog Manastira trenutno je studentica druge godine diplomskog studija na Odjelu za kulturologiju, smjer Medijska kultura, na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. U sklopu svog diplomskog rada na temu "Utjecaj enigmatike na tiskana izdanja" Sonja provodi istraživanje kako enigmatika, u prvom redu križaljke, ali i druge zagonetke, utječu na neenigmatske listove (dnevnike, tjednike, dvotjednike, polumjesečnike, mjesečnike itd.).

To istraživanje provodi se, pored ostaloga, i kroz internetsku anketu za rješavače. Popunjavanje i slanje anketnog upitnika je jednostavno i neće vam oduzeti više od tri minuta, a mnogo ćete pomoći u pripremi spomenutog diplomskog rada.

Pročitano 1482 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok