MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 12. 2013.

Multimedijalna izložba i domjenak osječkog "Slapa"

Slavonsko-baranjska nevladina scenaSlavonsko-baranjska nevladina scena(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 30. XII. 2013. godine, u prostorijama osječkog Pučkog otvorenog učilišta "Obris", a u organizaciji Udruge za kreativni razvoj "Slap" otvorena je multimedijalna izložba s nazivom "Panona post festum" i pod motom "Potražimo poveznicu društvenog poduzetništva i skrivenog turističkog blaga Panonije". Na otvaranju su iz Baranje bili Mirela Alagić, Lidija Dabić, Ivan Doboš, Vesna Nedić, Jasna Petrović i Predrag Stojanović.

Prije tri mjeseca, u sklopu programa "Panona fest 2013", kroz vožnju kanuima i biciklima, kroz pješačenje i paljenje vatre, kroz razne degustacije i modnu reviju građani su se mogli upoznati s ekoturističkim kapacitetima Slavonije i Baranje te fotografirati ta događanja i sudjelovati na natječaju za najbolje fotografije.

Na spomenutoj izložbi bile su predstavljene upravo fotografije pristigle na taj natječaj, a mogao se vidjeti i kratki videouradak s održane modne revije nove "Panonine" kolekcije.

Nakon razgledanja izložbe, prisutni su ostali na domjenku povodom nastupajućih praznika i proveli ugodno vrijeme u druženju s domaćinima: zaposlenicima i volonterima "Slapa".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok