MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 29. 12. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Ugodna radna atmosfera, uz priče i šaleUgodna radna atmosfera, uz priče i šaleU mjesecu prosincu 2013. godine održane su tri likovno-kreativne radionice za žene utorkom u terminu od 18 do 20 sati s voditeljicom Anom Jeličić. Radionice, o kojima svaki mjesec izvještavamo na ovoj web-stranici, financiraju se sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Korisnice, kojih u prosjeku bude 14-15, redovito dolaze i nerado ih propuštaju – za to mora biti neki poseban razlog.

Inače, u dva sata kreativnog druženja nastaju maštoviti radovi s nekom zadanom temom. A tema ovoga mjeseca bili su suveniri sa svečanim, blagdanskim motivima, koji su se mogli vidjeti na šarenim štandovima adventskih sajmova.

Korisnice su s velikim zadovoljstvom izrađivale i blagdanske čestitke namijenjene starimi nemoćnim osobama. Kao po traci nastajale su crvene, zelene, žute… snijegom, zvončićima, zvjezdicama, svjećicama… urešene čestitke, jedna ljepša od druge.

A kako i ne bi bile takve kad su nastajale u ugodnoj radnoj atmosferi, uz priče i šale u kojima učestvuju sve korisnice, ali i voditeljica. I tako je završila 2013. godina, a što nas čeka u novoj, 2014. tek ćemo vidjeti. A do tada, sretno!

Pročitano 982 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok