MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 28. 12. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Ukrasi izrađeni na radionicama ponedjeljkomUkrasi izrađeni na radionicama ponedjeljkom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U dva posljednja mjeseca 2013. godine održano je ukupno šest likovno-kreativnih radionica za žene, koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Održavaju se ponedjeljkom od 18 do 20 sati u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, a na njima bude od 10 do 12 korisnica.

Tokom jedanaestog mjeseca korisnice su naučile štrikati i heklati te izrađivati šalove. Mnoge od njih nisu ni sanjale da će "pod stare dane" naučiti i to. Nakon obuke na radionicama, korisnice su s takvim aktivnostima nastavile i kod kuće pa su mnoga djeca i unučići proteklih dana na poklon dobili upravo – šalove. Kako čujemo, sada po gradu ponosno hodaju zamotanih vratova.

A kad je stigao posljednji mjesec u ovoj godini (kad prije!) i kad su se približili Božić i Nova godina, radionice su se počele prilagođavati predstojećim praznicima. Korisnice su počele izrađivati npr. svijećnjake od čaša, velike pahuljice od kartona te kuglice za borove, koje su oslikavale i ukrašavale s puno zlata i šljokica. A, bogami, stigle su i narudžbu za šalove pa je i njihova izrada ugurana u radionice.

I na koncu što "Oazinim" korisnicama poručuje voditeljica Jelena: Nakon lijepe i uspješne godine preostaje nam još samo da jedne drugima zaželimo sve najbolje u novoj, 2014. godini.

Pročitano 1859 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok