MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 12. 2013.

"Oazin" vešeraj i šnajderaj

'Oazin' uslužni vešeraj u Društvenom centru'Oazin' uslužni vešeraj u Društvenom centruOsim što pružaju socijalnu uslugu pomoć u kući, "Oazine" gerontodomaćice u "Oazinom" vešeraju besplatno peru i rublje korisnicima kojima je to potrebno, a jedna od "Oazinih" gerontodomaćica dio svog radnog vremena radi kao gerontokrojačica pa besplatno šije, krpi i prekraja odjeću našim starim korisnicima.

U prošlom mjesecu (XI/2013), u "Oazinom" vešeraju oprano je 14 mašina rublja za sedam korisnica koje u svom domu nemaju stroj za pranje rublja, a u "Oazinoj" radionici krpanja i šivanja šest puta se šivalo za četiri stare osobe raznih odjevnih predmeta: prepravljanje kapuljače, prekrajanje zavjesa, proširivanje i produžavanje tunike, sužavanje i skraćivanje košulje, krpanje i opšivanje deka itd.

Pročitano 1363 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok