MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 10. 2013.

Članci o "Oazinoj" akciji na internetskim portalima

Portal BaranjaMedija.hrPortal BaranjaMedija.hrČlanak pod naslovom "Za 40 starih i nemoćnih građana prikupljeno 1.694,56 kuna" i nadnaslovom "Mirovna grupa Oaza organizirala je humanitarnu akciju", koji je napisala Adelina Janić, objavljen je 15. X. 2013. godine na web-portalu "BaranjaMedija". Može se pročitati ovdje.

Dan ranije, 14. X., članak o istoj humanitarnoj akciji objavljen je i na regionalnom web-portalu www.baranja.hr pod naslovom "Dobrotvorna akcija u Belom Manastiru". Članak je preuzete s "Oazine" web-stranice.

Portal SiB.hrPortal SiB.hrPortal Baranja.hrPortal Baranja.hrNaš članak preuzeo je i portal SiB.hr, objavivši ga pod naslovom "Mirovna grupa Oaza organizirala prikupljanje donacija za besplatne tople obroke" i uz napomenu da su fotografije uzete s adrese oaza-bm-hr. Poveznica pak na članak s portala SiB.hr postavljena je na fejsbukovsku stranicu Grad Beli Manastir.

Pročitano 1161 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok