MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 29. 09. 2013.

Brončana diploma za 10-godišnji rad

Daniela Taslidžić HermanDaniela Taslidžić HermanNakon 60-minutnog šou-programa, kojim je 29. IX. 2013. godine u belomanastirskoj kinodvorani završen četvrti Festival kazališnog stvaralaštva, predstavnik Hrvatskog sabora kulture Mirko Kovačević, stručni suradnik za kazališnu, književnu i likovnu kulturu, dodijelio je predsjednici Gradskog kazališta Beli Manastir Danieli Taslidžić Herman brončanu diplomu za 10-godišnji rad na kazališnom amaterizmu. U kratkom govoru Mirko Kovačević je posjetiteljima prezentirao belomanastirsku kazališnu povijest od njenih začetaka, koji sežu u daleku, 1928. godinu.

- Dodjeljujemo brončanu diplomu Danieli Taslidžić Herman za desetogodišnji uspješan rad na širenju i razvijanju kulturno-umjetničkog amaterizma i hrvatske kulture u nadi da će svojim talentom obogaćivati ove amaterske, odnosno možda u budućnosti i profesionalne daske koje život znače – rekao je Kovačević.

Pročitano 1111 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok