MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 09. 2013.

Otvorena multikulti izložba u Belom Manastiru

'Oazin' štand na izložbi ručnih radova'Oazin' štand na izložbi ručnih radova(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 20. IX. 2013. godine, u 10 sati prijepodne, u Belom Manastiru počela je trodnevna manifestacija pod nazivom "Jesen u Baranji", koja svojim raznolikim kulturnim sadržajem obilježava dolazak jeseni. Manifestacija je započela otvaranjem izložbe ručnih radova nekoliko udruga, među kojima je i Mirovna grupa Oaza sa svojom predstavnicom Anom Jeličić.

Na izložbi je prikazan samo dio bogate baranjske kulturne baštine, koju udruge pokušavaju na sebi svojstven način uklopiti u suvremene trendove. Koliko su u tome uspjele, prosudit će posjetioci u ova tri izložbena dana. Prve reakcije malih posjetilaca – vrtićaraca bile su iznimno dobre: zagledali su, zapitkivali, ali za živo čudo nisu ništa dirali, za razliku od nekih odraslih posjetilaca. I tako je, u malom krugu, skromno, ali dostojanstveno izložbu "Multikulti u Baranji i Belom Manastiru" otvorio gradonačelnik Ivan Doboš sa svojim zamjenicima Predragom Stojanovićem i Zoranom Kranjčecom.

Pročitano 1386 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok