MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 09. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Cvjetići za stare osobeCvjetići za stare osobeVeć nekoliko godina, svakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Jelena Opačić-Matijević.

Mjesec kolovoz 2013, osmi u godini, koji spada u sezonu godišnjih odmora, ali i u vrijeme kad se počinje pripremati zimnica, bio je promjenjiv, kako temperaturama, tako i brojem korisnica na likovno-kreativnim radionicama, kojih je bilo između 8 i 11. Kao i svaki put do sada, i ovaj put korisnice su bile oduševljenje prijedlogom da budu dio "Oazine" humanitarne akcije pa su prihvatile izrađivati cvjetiće koji će se prodavati za potrebe programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira".

- Pokušat ćemo prodajom suvenira pokriti barem mali dio sredstava potrebnih za financiranje besplatnih toplih obroka koje "Oaza" svakodnevno dostavlja na kućne adrese 40 osoba s područja Grada Belog Manastira – kaže voditeljica Jelena Opačić-Matijević. – Zimus smo imali akciju "Cvjetić za Matiju", a sada "Cvjetić za stare osobe" i sve se toplo nadamo da ćemo uspjeti. Uz izradu cvjetića, oslikavale smo i platnene torbe.

Na slici su: Jadranka Kuduz, Donka Dvornić s unukom, Ljubica Buha, Tatjana Veg (stoji), Rožika Budimir, Dragana Vranješ, Vesna Rakić, Elvira Hegeduš i Savica Vujatović

Pročitano 1312 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok