MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 08. 2013.

Osječani na Književnom maratonu u Žitištu

Osječki pjesnik Milenko Vasiljević - ČikoOsječki pjesnik Milenko Vasiljević - ČikoBiblioteka "Branko Radičević" i Klub knjige "Branko Radičević" iz banatskog Žitišta organiziraju Književni maraton, koji je ovoga ljeta održan već trinaesti put. U posljednjih nekoliko godina na Maratonu učestvuju i članovi osječkog pododbora SKD-a "Prosvjeta". Direktorica Biblioteke Vesna Ćuk nam javlja:

- Čini nam veliku čast i zadovoljstvo da na našem Maratonu učestvuju i pisci iz Osijeka i okoline. Ove godine su nam bili Milenko Vasiljević – Čiko, Mihajlo Zečević i Miodrag Nedeljković. Na ovogodišnjem Maratonu su učestvovali i pisci iz Temišvara: Blagoje Čobotin, Slavomir Gvozdenović, Srboljub Mišković, Ivo Munćan i Ljubomir Stepanov, kao i literarni stvaraoci iz Bačkog Petrovog Sela, Iriga, Novog Sada, Kikinde, Zrenjanina i Žitišta.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok