MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 04. 08. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (VII/2013)

Topli obroci se kuhaju u Crvenom križu OsijekTopli obroci se kuhaju u Crvenom križu Osijek"Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka na kućne adrese naših sugrađana i prošli je mjesec uspješno sprovedena. I to na zadovoljstvo kako primatelja, tako i davatelja: Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Belog Manastira. Najzadovoljnija je "Oaza" koja može reći: ispunili smo zacrtano.

Naravno da bismo bili sretniji da takva usluga nikome ne treba, ali ako je već potreba tu, bar da je zadovoljimo. Jer nema ništa ljepšega od zadovoljnih i nasmiješenih građana. A da bi to bilo baš tako, velik doprinos daju i djelatnici Crvenog križa Osijek, koji po ovim paklenim vrućinama, kada svi tražimo hlad, pripremaju spomenute obroke. Sigurno im nije lako i mi im zahvaljujemo na tome, kao i svih 40 "Oazinih" korisnika. A moramo spomenuti i razvozača na terenu, koji se jednako tako zalaže da obrok što prije i na vrijeme stigne do korisnika.

Pročitano 1014 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok