MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 07. 2013.

Treća radionica iz projekta GARD

Radionica u osječkom Hotelu SilverRadionica u osječkom Hotelu SilverU četvrtak, 25. VII. 2013. godine, u osječkom Hotelu Silver održana je treća radionica u sklopu projekta "GARD – Ravnopravnost spolova u ruralnom razvoju – osnaživanje žena u ruralnom društvu", koga provodi osječka Organizacija za građanske inicijative (OGI) i koji je financiran sredstvima Europske Unije. Osim predstavnika hrvatskih udruga i institucija, među kojima je bila i Ana Jeličić iz Mirovne grupe Oaza, na radionici su bili i provedbeni partneri iz Bosne i Hercegovine i Albanije.

Radionica je organizirana sa svrhom da se izradi nacrt Programa za pitanja rodne ravnopravnosti u ruralnom razvoju, čija je svrha dati detaljan prikaz problematike, prioriteta i mjera vezanih za jednakost spolova i osnaživanje žena u ruralnom razvoju te za izradu nacrta Memoranduma Regionalne GARD-mreže.

Prema mišljenju "Oazine" predstavnice Ane Jeličić, radionica je protekla u dobrom ozračju i, budući da je treća po redu, sudionice su već uspostavile određene međusobne kontakte, iz kojih bi se trebali izroditi pozitivni rezultati u vidu novih projekata.

Pročitano 1375 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok