MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 07. 2013.

Infopult u Belom Manastiru obliku tradicijske kućice

Infopult u obliku tradicijske kućiceInfopult u obliku tradicijske kućiceNa belomanastirskom Trgu slobode, u nizu pomalo zapuštenih kiosaka uz Mljekaru, nedavno je otvoren infopult namijenjen svim turistima i putnicima, a posebno onima koje zanimaju Baranjsko vinogorje i vinske ceste. Infopult u obliku tradicijske kućice samo je jedna kockica u mozaiku sveukupne turističke ponude Osječko-baranjske županije, koja se u posljednjih godinu i pol razvija i kroz projekt "Wine Tour" vrijedan 1.250.000 eura.

Na otvaranju je osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić istaknuo intenzivan rast smještajnih kapaciteta i broja posjetilaca, naglasivši pritom kako Osječko-baranjska županija u razvoju kontinentalnog turizma bilježi najbrži rast u Hrvatskoj. On također smatra da se još puno mora uložiti u promociju te raditi na dostupnosti turističke ponude ne samo na području Baranje, već i ovog dijela Hrvatske, s ciljem boljeg povezivanja s turističkim agencijama kako bi i krajnji rezultati bili još bolji.

Pročitano 1454 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok