MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 12. 05. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (II-IV/2013)

Topli obrok s bananom kao prilogomTopli obrok s bananom kao prilogomU protekla tri mjeseca (II-IV. 2013. godine) besplatne tople obroke, svaki radni dan, na svoju kućnu adresu primalo je 40 stanovnika Grada Belog Manastira. Kao i do sada, korisnici toplih obroka naši su najpotrebitiji sugrađani, mada zainteresiranih osoba ima puno više. Nažalost, sredstva "Oazinog" socijalnog programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", koja osigurava Ministarstvo socijalne politike i mladih, limitirana su. Čak štoviše nisu ni dovoljna da bi se ta socijalna usluga pružala cijele godine pa s određenim sredstvima "uskače" i Grad Beli Manastir.

No, naši bi korisnici rekli da nije važno tko učestvuje u svemu tomu, hvala svima, samo neka do našeg stola stižu ukusni obroci. A oni se pripremaju u kuhinji Crvenog križa Osijek, dok ih do korisnika razvozi "Oazin" razvozač Ljubo. Obroci su ne samo ukusni, nego i raznovrsni, a često imaju i prilog: kolačić, puding ili voće, što se može vidjeti i na našoj fotografiji.

Pročitano 1075 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok