MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 05. 2013.

Poziv na radionicu "Primjeri dobre prakse"

Kuća obitelji Bošnjak u Branjinom VrhuKuća obitelji Bošnjak u Branjinom VrhuU četvrtak, 16. V. 2013. godine, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira (Ulica kralja Tomislava 53), s početkom u 18 sati, održat će se u organizaciji Kluba "Tradicijski korzo" mala radionica na temu "Primjeri dobre prakse". Na radionici će Ljubica i Andrija Bošnjak iz Branjinog Vrha ukratko predstaviti svoj rad – od samih početaka do današnjeg uspješnog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva. Cilj radionice je prikazati zainteresiranima kako se može doći, bez velikih troškova, od dobre ideje do uspjeha i prepoznatljivosti. Radionica je svojevrstan nastavak već održane radionice "Osnove poduzetništva i neprofitno poduzetništvo".

Na radionici će također gospođa Ljubica govoriti o receptima po kojima pravi svoje delicije, s posebnim naglaskom na recepte od samoniklog bilja. Upravo stoga pozivaju se svi zainteresirani koji žele saznati kako se prave kolači, likeri, med, pekmez i torte od ušećerene bazge, kopriva, ljubica, maslačka, medvjeđeg luka i sl. da dođu na tu izuzetno zanimljivu radionicu.

Pročitano 1139 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok