MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 27. 04. 2013.

Peti Dani vina i turizma u Belom Manastiru

Štand Andrije i Ljubice BošnjakŠtand Andrije i Ljubice Bošnjak

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 27. IV. 2013. godine, na belomanastirskom Trgu slobode održani su 5. Dani vina i turizma. Manifestacija je započela u jutarnjim satima sajmom rukotvorina i etnoproizvoda te prikazom ulice "Baranjskih vinara". U 10 sati Dane vina i turizma u Belom Manastiru službeno su otvorili belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić.

Potom su uslijedili defile svatovskih kočija u organizaciji Konjogojske udruge "Baranja" iz Branjinog Vrha te nastupi Tamburaškog sastava "Baranjski bećari" i HKUD-a Beli Manastir. Na programu su još bili: izložba "Fotografija na otvorenom" u organizaciji FKK-a "Baranja-film" i Centra za kulturu Grada Belog Manastira, obilježavanje Svjetskog dana plesa uz nastupe HKUD-a Beli Manastir i udruge "Skok-klub – športska rekreacija i ples" te predstavljanje udruga vinara Baranjskog vinogorja.

Pročitano 1295 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok