MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 04. 2013.

Pripremni sastanak za "Zelenu čistku"

Akcija će se održati u petak, 19. IV. 2013.Akcija će se održati u petak, 19. IV. 2013.U ponedjeljak, 15. IV. 2013. godine, u Maloj vijećnici s početkom u 10 sati održan je pripremni sastanak za provođenje akcije "Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš" na području Grada Belog Manastira. Sastanku su prisustvovali ravnatelji osnovnih škola u Belom Manastiru i Šećerani, Gimnazije Beli Manastir i Druge srednje škole te predstavnici "Baranjskog vodovoda", "Baranjske čistoće", Mjesnog odbora Branjin Vrh i tri udruge koje djeluju u Gradu: Ana Rebrina (P.G.D.I.), Duško Kostić (Udruga romskog prijateljstva "Luna") i Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza).

Sastanku je predsjedavao gradonačelnik Ivan Doboš sa svojim zamjenikom Predragom Stojanovićem i pročelnicom Kornelijom Pacanović Zvečevac.

Kako su škole bile za soluciju da se akcija održi u radni dan, a ne u subotu kao što su planirali organizatori, prisutni su prihvatili da akcija u Belom Manastiru bude u petak (19. IV.). Počet će u 9 ili 10 sati, a održat će se na četiri lokacije, koje će se snimiti i na početku i na kraju akcije, a fotografije će se poslati organizatorima "Zelene čistke" da bi se vidjelo da su divlje deponije smeća uklonjene. Za učesnike će biti osigurani sokovi.

Na kraju sastanka istaknuto je da je prošle godine očišćeno poveće odlagalište smeća u Romskom naselju, da je tu postavljen kontejner i da sada smeća više nema.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok