MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 03. 2013.

Oproštajna sjednica GV Grada Belog Manastira

Gradsko vijeće Grada Belog ManastiraGradsko vijeće Grada Belog ManastiraU četvrtak, 28. III. 2013. godine, kako piše portal Radio-Baranje, održana je posljednja sjednica Gradskog vijeća Grada Belog Manastira u ovom sazivu. Sjednica je imala svečani karakter, bez uobičajenih uvodnih pitanja oporbenog HDZ-ovog bloka gradonačelniku Ivanu Dobošu.

Zaključene su uobičajene programske i financijske točke, a tek je na kraju bilo povišenih tonova oko tzv. "Bunkera" ili "Paviljona za dokolicu", koji se nalazi na Trgu slobode, u parku ispred Sokolskog doma, i koji nije završen u mandatu ovog vijeća. Gradonačelnik je obećao završetak do lokalnih izbora (19. V.), a na kraju je, zajedno s predsjednikom Vijeća Davorinom Bubalovićem, zahvalio svim vijećnicima na suradnji u ovom sazivu.

Pročitano 1823 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok