MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 23. 03. 2013.

Župan Šišljagić posjetio Boćarski klub "Vid"

Župan Vladimir Šišljagić i Bariša BorasŽupan Vladimir Šišljagić i Bariša Boras

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 23. III. 2013. godine, s početkom u 19 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira održana je osnivačka skupština temeljnog ogranka HDSSB-a za Beli Manastir, kojoj je prisustvovao i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić. Prije skupštine on je, s Jadrankom Sabljak, kandidatkinjom za gradonačelnicu Belog Manastira na skorim lokalnim izborima, i Sašom Forgićem, voditeljem svoga kabineta, posjetio belomanastirski Boćarski klub "Vid" na Boćalištu "Langova bara" u Betonskoj ulici.

Uz brojne članove BK "Vida", župana Šišljagića dočekao je predsjednik kluba Bariša Boras, koji je župana upoznao s klupskim aktivnostima i pokazao mu četiri boćarske staze te klupske prostorije koje se sastoje od nekoliko – kontejnera. Predsjednik kluba prenio je županu molbu da Osječko-baranjska županija pomogne asfaltiranje boćarskih staza na "Langovoj bari", što od BK "Vida" traži Boćarski savez kako bi igralište u Belom Manastiru bilo propisno opremljeno za ligaške boćarske utakmice.

Pročitano 2084 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok