MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 18. 03. 2013.

"Oazini" suveniri u suvenirnici u Tvrđi

Oslikane platnene torbe kao 'Oazini' suveniriOslikane platnene torbe kao 'Oazini' suveniriU ponedjeljak, 18. III. 2013. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić odnijela je novu pošiljku suvenira u suvenirnicu "Panona", koja se nalazi u prostorijama Turističko-informativnog centra (TIC) na Trgu Sv. Trojstva (pored Muzeja Slavonije) u osječkoj Tvrđi. Riječ je o suvenirima koje su izradile "Oazine" kreativke na likovno-kreativnim radionicama koje se održavaju svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 20 sati.

U spomenutoj pošiljci "Oazinih" suvenira bilo je 30 oslikanih platneni torbi i 20 šalova. Šalovi su, međutim, vraćeni u Beli Manastir jer još nisu prodani ni oni koji su odneseni prošli put. Odnesena su i dva broša od platna u obliku cvijeta, poput onih koji su izrađivani za humanitarnu inicijativu "Cvjetić za Matiju", tek toliko da se vidi hoće li biti zanimljivi turistima. A njih je, kako nam rekoše u suvenirnicu, u proteklom zimskom periodu bilo veoma malo. Inače, Tvrđa je puna parkiranih automobila, ali turista, eto, nema.

Pročitano 2564 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok