MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 06. 2019.

Kupanje na "Suljoškim bazenima" počinje 8. VI.

Olimpijski bazen u Kneževim VinogradimaOlimpijski bazen u Kneževim VinogradimaIako je bilo planirano da će kupališna sezona 2019. godine u Sportsko-rekreacijskom centru (SRC) Kneževi Vinogradi, odnosno na "Suljoškim bazenima", početi 1. VI., zbog nepovoljnih vremenskih prilika početak je odgođen za subotu, 8. VI.

"Suljoški bazeni" nude uslugu dnevnog i noćnog kupanja za pojedince i grupe te najam ležaljki i korištenje tobogana. O SRC-u, uslugama koje nudi i cijenama opširnije se može doznati OVDJE. Akcijska prodaja sezonskih ulaznica započinje 1. VI., a završava 9. VI. 2019. godine (opširnije OVDJE).

U kupališnoj sezoni 2019. "Suljoški bazeni" bit će otvoreni svaki dan od 9 da 20 sati.

Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi nalazi se u srcu Baranje, u Kneževim Vinogradima (popularno zvanima "Suljoš"), na adresi Ulica Moše Pijade 11.

Pročitano 864 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok