MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 02. 2013.

"Oazin" Dalmatinac na "Banskoj kosi" (II)

Stana Nemet i Neno RadićStana Nemet i Neno RadićIako je bilo najavljeno da će razgovor Stane Nemet, novinarke belomanastirskog Radija Banska kosa, i "Oazinog" informatičara i web-dizajnera Nene Radića biti emitiran 14. II. 2013. godine u Staninoj emisiji "Korak ka jednakosti", koja se emitira svakog četvrtka s početkom u 17 sati na frekvenciji FM 96,9 MHz, on je emitiran tek 21. II. Došlo je do neke zabune pa je 14. II. emitiran razgovor s "Oazinom" gerontodomaćicom Dragicom Štalman iz Branjinog Vrha, a Neno je došao na red sedam dana kasnije.

U neko drugo vrijeme redoslijed emitiranja ne bi bio naročito bitan, ali 14. II. je Valentinovo ili Dan zaljubljenih, a Nenu je iz dalmatinskog Solina upravo ljubav dovela u slavonski Višnjevac kod Osijeka pa je o tome i bilo riječi u spomenutom razgovoru. Šteta što nije bilo kako je zamišljeno i šteta što zbog zauzetosti ili zaboravnosti mnogi od nas nisu slušali taj razgovor, ali ako Radio Banska kosa ispuni obećanje i dostavi nam snimak emisije, potrudit ćemo se da omogućimo posjetiocima ove web-stranice da ga preslušaju.

Pročitano 1172 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok