MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 22. 02. 2013.

Edukativna radionica u Dalju

Josip Sarić, Ministarstvo socijalne politike i mladihJosip Sarić, Ministarstvo socijalne politike i mladihOsječka Udruga za rad s mladima Breza održala je 22. II. 2013. godine, s početkom u 10 sati, edukativnu radionicu na temu "Razvoj socijalnih usluga u privatnom i civilnom sektoru na području rada s djecom, mladima i starijim osobama". Radionica je dio EU-projekta pod nazivom "Mjesto za mene", a održana je u novouređenom Kulturnom i znanstvenom centru "Milutin Milanković" u Dalju. Prisustvovalo joj je 30-ak osoba, među kojima je bila i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Organizatori su radionicom htjeli potaknuti razvoj socijalnih usluga na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije sukladno potrebama korisnika i potrebama Ministarstva socijalne politike i mladih, koje se nalazi u procesu deinstitucionalizacije sustava budući da razvoj tih usluga može otvoriti prostor za nova zapošljavanja.

Rijetko zanimljivo predavanje na spomenutu temu održao je mr. sc. Josip Sarić, viši savjetnik u Ministarstvu socijalne politike i mladih. U prezentacijama primjera dobre prakse socijalnih usluga koje već pružaju učestvovali su: Suzana Vargović, predsjednica Udruge Breza (Osijek), Tomislav Mišetić, voditelj Udruge za borbu protiv ovisnosti Ne-ovisnost (Osijek), Denis Ćosić, zamjenik ravnatelja Crvenog križa Osijek, Natalija Fadiga, voditeljica Centra "Amadea" (Đakovo), i Mirela Alagić, predsjednica udruge P.G.D.I. (Beli Manastir). Na kraju se može reći da je radionica bila zanimljiva, uspješna i prvenstveno korisna.

Učesnici edukativne radionice u DaljuUčesnici edukativne radionice u Dalju Suzana Vargović, Breza (Osijek)Suzana Vargović, Breza (Osijek)

 

Denis Ćosić, Crveni križ OsijekDenis Ćosić, Crveni križ Osijek Natalija Fadiga, Amadea (Đakovo)Natalija Fadiga, Amadea (Đakovo)

 

Tomislav Mišetić, Ne-ovisnost (Osijek)Tomislav Mišetić, Ne-ovisnost (Osijek) Mirela Alagić, P.G.D.I. (Beli Manastir)Mirela Alagić, P.G.D.I. (Beli Manastir)

Pročitano 1916 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok