MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 02. 2013.

"Oazin" Dalmatinac na "Banskoj kosi"

Stana Nemet i Neno RadićStana Nemet i Neno RadićU ponedjeljak, 4. II. 2013. godine, negdje oko podneva, "Oazin" informatičar Neno Radić bio je gost belomanastirskog Radija "Banska kosa", koji program emitira na frekvenciji FM 96,9 MHz. Pozvala ga je Stana Nemet, novinarka toga radija, da s njime snimi intervju za svoju emisije "Korak ka jednakosti".

Neno je inženjer računarstva porijeklom iz Solina u Dalmaciji, koji danas živi u Višnjevcu kod Osijeka. Od sedmog mjeseca 2012. godine on je na stručnom osposobljavanju u "Oazi". Evo kako je opisao svoje prvo iskustvo sa snimanja za radio:

- Bilo je dobro, ležerno. Na početku smo definirali neke natuknice samog razgovora, a onda smo u samom studiju pričali o mom prvom dolasku u Beli Manastir, o tome kakvom mi se čini Baranja, zatim o tome kako sam upoznao svoju suprugu, koja je i bila razlog mom stalnom doseljenju u Višnjevac.

- Pričali smo i o poslu, mome obrazovanju kroz fakultet, "Oazinom" tečaju za web-dizajnera čiji sam polaznik bio, kako sam ostvario suradnju s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić te kako sam dobio stručno osposobljavanje u "Oazi". Bilo je govora i o razlikama između Baranjaca i Dalmatinaca, kao i o razlikama u hrani dolje i ovdje. Za mene je to bilo baš zanimljivo iskustvo, iako mislim da sam sami intervju mogao i bolje izvesti, tako da se spremam za kritike :). Intervju će se emitirati u četvrtak, 7. veljače, u emisija "Korak ka jednakosti", koja počinje u 17 sati. Nadam se da ćete me slušati :).

Pročitano 1405 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok