MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 02. 2013.

Sastanak "Oazine" projektne grupe

Oazina projektna grupa sastaje se 3-4 puna mjesečnoOazina projektna grupa sastaje se 3-4 puna mjesečnoU srijedu, 6. II. 2013.godine, sastala se "Oazina" projektna grupa, kao što se to uobičajeno čini 3-4 puta mjesečno. Naime, prema "Oazinom" statutu temeljni organizacijski oblik djelovanja Mirovne grupe "Oaze" jesu projektne grupe posvećene ostvarenju praktičnih zadataka i razrješavanju konkretnih problema na projektima.

Projekt-koordinatorica Vesna Nedić po potrebi saziva projektnu grupu, u koju ulaze zaposleni u "Oazi", kako bi ih informirala o stanju u okruženju i stanju projekata te kako bi se podijelili predstojeći zadaci za sljedeći kraći period.

Ovoga puta riječi je bila o uvjetima zapošljavanja preko mjere javni radovi HZZ-a, o pisanju projekata koje valja dovršiti u što kraćem roku da se ne zakasni s apliciranjem, potom o mogućim partnerima i suradnicima na projektima, pa o osnovnim sredstvima, potrebnim nabavkama i iznosima sredstava koji se za to moraju utrošiti. Poseban naglasak dan je obavezama članicama grupe u organiziranju informatičke obuke i tečajeva engleskog jezika te u skorom organiziranju okruglog stola o volontiranju i edukacije "Menadžment volontera". Kad se tako "Oazinoj" projektnoj grupi podijele zadaci, "Oazine" aktivnosti mogu se dalje nesmetano odvijati.

Pročitano 1099 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok