MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 02. 2013.

"Oazin" gerontotim opet u punom sastavu

'Oazin' gerontotim na sastanku srijedom'Oazin' gerontotim na sastanku srijedomU srijedu, 6. II. 2013. godine, održan je peti po redu sastanak "Oazinog" gerontotima u 2013. godini. Sastanku su prisustvovale voditeljica projekta Vesna Nedić, asistentica na projektu i gerontodomaćica Dubravka Simendić, gerontokrojačica i gerontodomaćica Jelena Opačić-Matijević i gerontodomaćice Stela Fabijan, Ana Jeličić (koja brine i o dostavi besplatnih toplih obroka), Biserka Bakač i Dragana Vranješ, dok je Dragica Štalman svoje probleme i prijedloge iznijela voditeljici prije sastanka i otišla na teren u Branjin Vrh.

Gerontodomaćice Biserka Bakač, Dragana Vranješ i Dragica Štalman ponovo su uključene u rad "Oazinog" gerontotima nakon privremenog prekida u prvom mjesecu nastalog zbog zastoja u financiranju. Sada se opet obilazi isti broj starih osoba kao i krajem 2012. godine.

Na sastanku su revidirani spiskovi korisnika, načinjene manje izmjene u rasporedu obilazaka te podneseni usmeni izvještaji o stanju na terenu. "Oazin" trogodišnji socijalni program obuhvaća korisnike iz Belog Manastira, Šećerane i Branjinog Vrha, a besplatna socijalna usluga pomoć u kući sastoji se od pružanja pomoći u domu korisnika, besplatnog pranja rublja za one kojima je to neophodno i besplatnog šivanja, krpanja i popravaka odjevnog i posteljnog rublja u "Oazinoj" maloj krojačkoj radionici. Kompletiranje "Oazinog" gerontotima korisnice i korisnici jedva su dočekali i sad više nema telefonskih "urgencija".

Pročitano 1079 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok