MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 17. 10. 2012.

Radionica o izradi strategije razvoja Baranje

Lokalna akcijska grupa (LAG) 'Baranja'Lokalna akcijska grupa (LAG) 'Baranja'U srijedu, 17. X. 2012. godine, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira (zgrada P+8) održana je radionica Lokalne akcijske grupe (LAG) "Baranja" s temom izrade lokalne strategije razvoja Baranje i Grada Belog Manastira. Radionicu je vodila Gordana Stojanović, projekt-menadžerica Regionalne razvojne agencije (RRA) iz Osijeka, a pored članova LAG-a, na radionici su bili i poduzetnici iz Belog Manastira. Mirovnu grupu Oaza predstavljala je Jelena Opačić-Matijević.

LAG "Baranja", skupa s osječkom Udrugom za kreativni razvoj "Slap" i Regionalnom razvojnom agencijom, održava radionice po baranjskim općinama u svrhu izrade strategije razvoja Baranje. Izrada strategije veoma je važna za budući razvoj Baranje kao ruralne sredine i povećat će mogućnosti korištenja sredstava iz fondova Europske Unije.

Pročitano 927 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok