MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 06. 2012.

Duhovna akademija u Velikoj vijećnici

 

Vidovdanska akademija u Belom Manastiru
R. Knežević, V. Kljajić, M. Marijanac, S. Horvat

U srijedu, 28. VI. 2012. godine, s početkom u 19 sati, u belomanastirskoj Velikoj vijećnici u zgradi P+8, popularno zvanoj "Ljepotica", održana je Vidovdanska akademijau organizaciji Srpske pravoslavne crkvene opštine Beli Manastir i Kola srpskih sestara "Sveta Jelena Dečanska", uz prisustvo zavidnog broja građana i gostiju.

 U programskom dijelu, koji je vodio protojerej-stavrofor Vlado Kljajić i koji je bio svečan i primjeren crkvenom prazniku, učestvovali su protojerej-stavrofor Mihajlo Marijanac iz Darde, arhijerejski namjesnik baranjski, belomanastirski pjesnik Rajko Knežević, prof. Smilja Horvat, učenica Aleksandra Vukadinović te dječja grupa belomanastirske Udruge roditelja i djece Pčelice.

Vidovdanska akademija u Belom Manastiru
Nastup malih 'Pčelica'

"Oazina" aktivistica Ana Jeličić kaže da su svi učesnici dali svoj doprinos da svečanost zaista bude svečana:

 - Nije red da se netko posebno izdvaja, ali ne mogu da ne pohvalim male "Pčelice", izlaganje profesorice Smilje Horvat, koje je došlo kao osvježenje, i prekrasan glas Aleksandre Vukadinović u duhovnoj pjesmi – psalmu, što je bila vrhunac svečanosti.

- Sve je na kraju zaokruženo ukusnim posluženjem vrijednih članica Kola srpskih sestara. Hvala svim učesnicima za ugodno provedeno veče!

(Fotografije snimila: Biljana Nikolić)

Pročitano 1727 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok