MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 06. 2012.

Korisnici toplih obroka dobili i – "bonus"

 

'Oazin' razvozač toplih obroka
Ljubo - 'Oazin' razvozač toplih obroka

Nastavlja se - na radost naših korisnika - dostava besplatnih toplih obroka najugroženijim stanovnicima Grada Belog Manastira, koju provodi Mirovna grupa Oaza uz financiranje Ministarstva socijalne politike i mladih te Grada Belog Manastira.

 Tople obroke trenutno prima 40 osoba, a obroci stižu svakog radnog dana iz Crvenog križa Osijek, koji se stvarno trudi zadovoljiti ukuse većine korisnika. Naravno, zadovoljiti sve nije moguće, ali po onome što viđamo u jelonošama naši korisnici zaista mogu biti zadovoljni. Hrana je ukusna i raznovrsna, a nerijetko se uz glavno jelo dobija kolač, puding, voće ili voćni jogurt.

 

Dostava besplatnih toplih obroka
Banka hrane Hrvatska opet je donirala 'Oazine' korisnike

Usred tjedna, u  srijedu, 27. VI. 2012. godine, malo iznenađenje! Naši su korisnici dobili i "bonus" koji je sadržavao bocu od 750 grama majoneze i vrećicu juhe od 63 grama. Taj "bonus" poslala nam je Banka hrane Hrvatska posredstvom Crvenog križa Osijek. Zar to nije za pohvalu i tko onda ne bi bio zadovoljan? A zadovoljni su bili i oni rijetki nezadovoljnici, a i oni malo nemarni koji nerado peru jelonoše pa su nakon kritike "Oazinog" razvozača Ljube obećali da će ubuduće biti uredniji.

 Eto, kako jedna sitnica može razveseliti ljude i dati im do znanja da nisu zaboravljeni, niti zapostavljeni, u ovoj našoj turobnoj stvarnosti, mada bi svima nama bilo prijatnije da i pored sve humanosti nema potrebe da se "Oaza" bavi dostavom besplatnih toplih obroka. Ali, stvarnost je stvarnost! I zato se svi mi zajedno trudimo da je učinimo boljom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok