MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 04. 2012.

Mladi pred vratima: poziv na okrugli stol u Osijeku

Kreiranje programa osposobljavanja - kako i za koga?
Kreiranje programa osposobljavanja - kako i za koga?

Udruženje "Baranja" iz Bilja, s partnerima: Mirovnom grupom Oaza iz Belog Manastira, HZZ - Područnom službom Osijek te učilištima "Janus" iz Osijeka i "Centus" iz Vukovara, organizira okrugli stol pod nazivom "Kreiranje programa osposobljavanja - kako i za koga?" u četvrtak, 12. IV. 2012. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama HZZ - Područne službe Osijek, Ulica kneza Trpimira 2 (soba 31).

Tema okruglog stola je suradnja ustanova za obrazovanje odraslih, poslodavaca i HZZ-a u kreiranju novih programa obrazovanja / usavršavanja / osposobljavanja nezaposlenih / zaposlenih osoba prema potrebama koje iskazuju poslodavci na tržištu rada.

Cilj organiziranja ovog, trećeg po redu okruglog stola je izrada vodiča za suradnju dionika na tržištu rada u kreiranju programa osposobljavanja ljudskih resursa prema potrebama tržišta rada. Tehnologije koje koriste poslodavci u obavljanju svojih poslova mijenjaju se brže nego što sustav obrazovanja uspijeva reagirati kreiranjem i uvođenjem novih obrazovnih programa. U nastojanju da daju svoj doprinos rješavanju problema na koje nailaze dionici u lancu zapošljavanja (nezaposlena osoba – HZZ – ustanove za obrazovanje odraslih – poslodavac) organizatori okruglog stola pozivaju sve zainteresirane da svojim aktivnim sudjelovanjem, iskustvom i stručnošću doprinesu izradi vodiča za suradnju kako bi se smanjilo vrijeme i troškovi kod uvođenja novih sadržaja i programa.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok