MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 03. 2012.

Peti sajam poslova u Osijeku

Peti sajam poslova u Osijeku
Mnogo informacija i mogućnosti...

Već petu godinu zaredom treći mjesec se u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje(HZZ) obilježava kao mjesec sajmova poslova pa su i tokom ožujka 2012. godine organizirana 22 sajma poslova u 22 hrvatska grada.

Kroz sajmove poslova HZZ ostvaruje direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. U okviru sajmova poslova organiziraju se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima sudjeluju predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetioci.

Zato su sajmovi poslova namijenjeni poslodavcima, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola i svim ostalim tražiteljima zaposlenja.

U petak, 30. III. 2012. godine, pod motom "Na sajam po posao – na sajam po radnika", održan je Peti sajam poslova Osječko-baranjske županije u sportskoj dvorani  Elektrotehničke i prometne škole Osijek. Nakon pozdravnog govora osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala, Sajam je otvorio zamjenik župana osječko-baranjskog Željko Kraljičak. Na Sajmu je bilo mnogo posjetilaca, dosta izlagača koji su nudili informacije i mogućnosti dodatnog obrazovanja, ali upadljivo malo onih koji su stvarno nudili – zaposlenje.

Pročitano 1083 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok