MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 03. 2012.

Godišnja skupština belomanastirskog DVD-a

 

Godišnja skupština belomanastirskog DVD-a
Ana Jeličić na godišnjoj skupštini DVD-a

U petak, 9. III. 2012. godine, s početkom u 18 sati, održana je godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Beli Manastir. Skupštinu je otvorio Vladimir Kedmenec i predložio dnevni red. U daljeg rada izlagali su Josip Molnar i Marinela Molnar. Skupštini je prisustvovao velik broj članova i gostiju, među kojima je bila i "Oazina" predstavnica Ana Jeličić.

Pored predstavnika domaćih DVD-ova, na skupštini su bili i predstavnici DVD-ova iz više gradova susjednih zemalja Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije, s kojima DVD Beli Manastir ima izvrsnu suradnju tokom cijele godine kroz razne susrete i takmičenja. Veći broj članova DVD-a Beli Manastir dobio je diplome o položenim ispitima, odnosno unapređenjima, a stariji, umirovljeni članovi (mada vatrogasac nikad nije umirovljen: jednom vatrogasac – uvijek vatrogasac) dobili su zahvalnice i plakete.

Skupština je protekla u dobrom i radnom ozračju, a sve odluke usvojene su jednoglasno. Nakon službenog dijela uslijedilo je, u isto tako dobrom raspoloženju, i međusobno druženje članova DVD-a Beli Manastir i njihovih gostiju. I tako je, uz vatrogasni pozdrav "Vatru gasi, brata spasi", završila još jedna godišnja skupština DVD-a Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok