MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 12. 03. 2012.

Prvi Rural day u Bilju

Prvi Rural day u Bilju
Prvi Rural day u Bilju

U četvrtak, 15. III. 2012. godine, od 17 do 19 sati, u prostorijama Razvojne agencije Općine Bilje (Dom kulture u Bilju), održat će se 1. Rural day, koji organizira Turistička zajednica Općine Bilje, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije i Turističkom zajednicom Baranje, a pod pokroviteljstvom Općine Bilje, Agroturističke zadruge "Bilje plus" i tvrtke "Belje" d.d.

U navedenom vremenu svi zainteresirani za bavljenje ruralnim turizmom i sadržajima vezanim za njega moći će o tome razgovarati s Robertom Baćcem, nacionalnim konzultantom za agroturizam pri UNDP-u i direktorom "Ruralisa", konzorcija agroturizma i ruralnog turizma Istre.

U 19 sati bit će upriličena promocija prvog nacionalnog priručnika za bavljenje seoskim turizmom "Korak po korak od ideje do uspješnog poslovanja".

Prvi Rural day u Bilju - pozivnicaPrvi Rural day u Bilju - pozivnica

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok