MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 05. 2022.

"Oaza" na TIKfest-u

'Oazin' štand'Oazin' štand(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 7.5.2022. godine, "Oaza" je prisustvovala prvom TIKfest-u, festivalu oživljene povijesti i gastronomije, organiziranom povodom otvaranja preuređenog dvorca u Tikvešu.

Cjelodnevna manifestacija u prelijepom kompleksu Tikveš, privukla je izlagače i posjetitelje koji su imali priliku kušati vrhunske domaće proizvode u sklopu promocije regionalne oznake kvalitete "Golden Panonion Quality", po projektu "Naše domaće" koji provodi LAG Baranja u suradnji s još tri LAG-a na području OBŽ.

Pored izuzetne gastronomske ponude kojoj nitko nije odolio, manifestacija je popraćena i dodatnim sadržajima poput raznih radionica, prvenstveno namijenjenih djeci, ali u kojima su uživali i stariji.

Tako da je taj dan posjetiteljima, kao i "Oazinom" prisutnom timu, Ani, Dragani, Sandri i pojačanju Ognjenu, sigurno pružio nezaboravan doživljaj jer su, pored obilaska dvorca Tikveš, mogli uživati i opušteno šetati među velikim starim stablima uz cvrkut ptica i otkrivati čari naših, gotovo već zaboravljenih, prirodnih ljepota.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok