MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Festival Slama 2009Festival Slama 2009"Slama" – udruga za poticanje umjetničke svijesti u društvu – i ove godine organizira međunarodni Land-art-festival Slama 2009 na njivi Obiteljskog gospodarstva Fallerovi dvori blizu poznatog restorana "Kormoran". Festival, odnosno kiparska kolonija na kojoj će sudjelovati 20-ak umjetnika iz Hrvatske i iz nekoliko evropskih zemalja, održat će se od 4. do 8. VIII. 2009. godine, dok će svečanost otvorenja početi u 15 sati u nedjelju, 9. VIII. Tko želi prisustvovati svečanosti, platit će ulaznicu od 25 kuna, a na prigodnom letku, uz dobrodošlicu, stoji upozorenje: "ponesite svoj slamnati šešir ili suncobran".

Plakat za Jesen u Baranji 2008.
Poziv za kuhare fiš-paprikaša
Od Janje Čeliković, savjetnice u Turističkoj zajednici Baranje, dobili smo 24. VII. 2009. sljedeće "priopćenje za medije":

Sada već tradicionalna manifestacija "Jesen u Baranji" održat će se od 18. do 20. rujna 2009. godine u gradu Belom Manastiru. Organizator manifestacije je udruga "Jesen u Baranji", a suorganizatori su: Turistička zajednica (TZ) Baranje, Centar za kulturu Grada Belog Manastira, Udruženje obrtnika Baranje Beli Manastir i Poduzetnički centar Beli Manastir. Pokrovitelji manifestacije su: Osječko-baranjska županija, Grad Beli Manastir i TZ Osječko-baranjske županije.

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane kuhare za Natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša da se prijave za natjecanje primaju u uredu TZ Baranje, Ul. Imre Nagya 2, Beli Manastir ili na tel: 031/70-20-80, svaki radni dan od 8,00 – 15,00 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok