MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva
Pomoć starim osobama
Korisnica Olga Bečanović i Dubravka Simendić
U toku šestog mjeseca 2009. godine pet aktivistica Mirovne grupe Oaza (Ana, Dubravka, Sandra, Snježana i Stela) obilazile su 26 starih osoba u okviru "Oazinog" projekta "Pomoć starim i nemoćnim osobama", koji financira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi. Obavile su ukupno 192 obilaska.
Kreativne likovno-ekološke radionice
Leteće ribice izradili smo od kartona
U sklopu "Oazinog" projekta "Edukacijom protiv ovisnosti", koji od 6. mjeseca 2009. godine financira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, svakog petka i subote održavaju se u belomanastirskom Društvenom centru kreativne likovno-ekološke radionice za djecu od 7 do 14 godina. Radionice vodi Stela Fabijan uz asistenciju Ane Jeličić i Jelene Opačić-Matijević. U prvih pet mjeseci 2009. godine takve su se radionice održavale volonterski jednom tjedno (petkom).
Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok