MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 05. 2023.

Sastanak projektnog tima

Sastanak u neformalnom okruženju - "Kod Ise"Sastanak u neformalnom okruženju - "Kod Ise"U ponedjeljak, 8.5.2023. godine, održan je sastanak "Oazinog" projektnog tima u neformalnom okruženju, na terasi slastičarnice Galerije No.1 u Belom Manastiru s početkom u 12 sati.

Točke dnevnog reda bile su aktivnosti koje slijede u narednom periodu, a tiču se Dana otvorenih vrata i manifestacije "Hrvatska volontira". Pregovaralo se o datumima održavanja te raspravljalo o idejama kako bi to trebalo izgledati.

Neizostavna točka dnevnog reda sastanaka je i projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje". Govorilo se o organizaciji edukacije koja će se održati ovaj mjesec i o održavanju okruglog stola početkom mjeseca lipnja, kao i o drugim događanjima prema planu predviđenih aktivnosti.

"Oazine" zaposlenice Sandra, Ana, Dragana i Vesna razrađivale su planove navedenih događanja i pravile presjek proteklih te zadovoljne dogovorenim – završile sastanak.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizents fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok