MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 12. 2022.

Krizni webinar

Dio sudionika webinaraDio sudionika webinaraU petak, 9.12.2022. godine, održan je krizni webinar za udruge, tj. online edukacija namijenjena jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva za pripreme odgovora na krizne situacije usmjerenog na najbolji interes djece. Webinar se mogao pratiti putem platforme Zoom, od 10 do 12:30 sati.

Voditeljica je bila Martina Tomić Latinac, stručnjakinja za prava djece s iskustvom upravljanja i koordiniranja nacionalnog i međunarodnog hitnog odgovora u složenim izvanrednim situacijama. Teme su bile sljedeće:

  • Osnovna humanitarna načela rada tijekom kriznih situacija
  • Odgovori na krizu fokusirani na djecu i podršku obiteljima
  • Mentalno zdravlje i psihosocijalna podrška
  • Standardi ponašanja i zaštitne mjere
  • Spremnost na djelovanje u krizi

Ispred 'Oaze' sudjelovale su Sandra i DraganaIspred 'Oaze' sudjelovale su Sandra i Dragana

Webinar se proveo u okviru projekta "Plan B – Civilno društvo otporno na krizne situacije" koga provodi udruga "Roditelji u akciji – Roda", a koji je sufinanciran od strane EU iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ispred "Oaze" sudjelovale su Sandra Kušenić i Dragana Brnjevarac.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok