MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 11. 2022.

Čajanka u udruzi "JA KA" u Osijeku

Ispred 'Oaze' sudjelovale su Ana, Dragana i SandraIspred 'Oaze' sudjelovale su Ana, Dragana i Sandra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 9.11.2022. godine, u Udruzi žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" iz Osijeka održana je "Mala čajanka" povodom njenog šestog rođendana.

Ovom lijepom događaju, održanom u prostorijama udruge, pored članica, prisustvovali su još prijatelji, poštovatelji, kao i suradnici udruge. Skupu se, prigodnim riječima i kratkom retrospektivom rada, obratila predsjednica udruge Veselinka Kastratović koja je, potom, spomenula svoje članice koje, zbog bolesti, nisu mogle biti prisutne i kojima je od strane svih prisutnih poslana lijepa poruka s pozitivnim željama, nakon čega je uslijedio i kratak pregled nadolazećih planiranih akcija kojih u ovoj vrijednoj udruzi, i pored raznih problema, ne manjka.

Nakon prijedloga i kratke diskusije, druženje je nastavljeno u istom tonu, ugodnom razgovoru i ćaskanju uz sokove, čaj, kavu, kekse i voće, baš kako i priliči nostalgičnom nazivu događanja "Mala čajanka" kome su prisustvovale i zaposlenice "Oaze" Sandra, Dragana i Ana.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok