MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 10. 2022.

Dječja prirodno-zabavna radionica

'Oaza' u jesenjem ruhu'Oaza' u jesenjem ruhu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 21.10.2022. godine, održana je zabavna radionica za djecu. Trend se nastavio pa su tako i ovoga puta prisustvovali samo dječaci. Oni su od 17 do 19 sati, koliko radionica traje, izrađivali rukotvorine od prirodnog materijala – jesenjeg lišća.

Ideja ove radionice je bila od prešanog lišća sastaviti oblik po želji. Tema nije bila zadana pa su djeca dala mašti na volju. Listove, koje su djeca na prošloj radionici stavila na prešanje, voditeljice Sandra i Dragana raširile su na sred stola kako bi veličine i boje bile što preglednije. Dario, Dorijan i Antonio, a zajedno s njima i voditeljice radionice, na svoje papire su, s pomoću ljepila, kreirali razne oblike. Svatko je imao svoju viziju, pa je tako suho lišće "oživjelo" u razne životinje i djevojku u haljini. Nastao je i natpis "Oaza" u jesenjem izdanju.

Dječje radionice, u sklopu projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje", održavaju se svakog petka u Društvenom centru te su financirane od strane Grada Belog Manastira.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok