MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 07. 2007.

Redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza

Članovi "Oazine" Skupštine Članovi "Oazine" Skupštine U petak, 13. VII. 2007. godine, u zajedničkim prostorijama Društvenog centra, održana je Redovna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza Beli Manastir. Od 36 članova Oaze Redovnoj sjednici Skupštine prisustvovala su 22 člana. Sjednicu je vodilo Radno predsjedništvo u sastavu: Dubravka Simendić, Gordana Čiča i Ana Jeličić, koja je bila i zapisničarka. Ovjerovitelji zapisnika bile su Vesna Nedić i Stela Fabijan.
Redovna sjednica Skupštine imala je sljedeći dnevni red:
1. Godišnji izvještaj Mirovne grupe Oaza Beli Manastir 2006.
2. Financijski izvještaj Mirovne grupe Oaza Beli Manastir 2006.
3. Izbor predsjednika
4. Izbor članova Nadzornog odbora
5. Izbor članova Upravnog odbora
6. Razno

Godišnji i financijski izvještaj podnijela je predsjednica Mirovne grupe Oaza Jelena Opačić-Matijević. Izvještaje je Skupština jednoglasno prihvatila. I jedan i drugi izvještaj mogu se pročitati na Oazinim internetskim stranicama.
Jelena Opačić-Matijević ponovo je izabrana za predsjednicu, dok su u Upravni odbor izabrane Gordana Čiča, Stela Fabijan, Ana Jeličić, Vesna Nedić i Dubravka Simendić, a u Nadzorni odbor Miroslava Kralj, doktor medicine, Sandra Kušenić, diplomirani inženjer poljoprivrede, i Biljana Bekić, diplomirani pravnik, trenutno novinar "Slavonskog doma". Predsjednica te članovi Upravnog i Nadzornog odbora izabrani su jednoglasno.
Pod točkom razno Jovan Nedić je upozorio da bi u idući izvještaj trebalo unijeti da Mirovna grupa Oaza, za razliku od većine drugih udruga, devet obaveznih primjeraka svih svojih izdanja redovito i na vrijeme dostavlja Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.
Sonja Kučera je napomenula da se svi edukativni programi trebaju dopunjavati izletima jer oni doprinose da se članovi i korisnici Oazinih usluga ne samo rekreiraju već i bolje upoznaju.
Sjednica je trajala jedan sat.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok