MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 03. 2022.

Online-radionica "Poziv za prijavu malih projekata ACF Hrvatska"

Sudionici radioniceSudionici radioniceU utorak, 8.3.2022. godine, održana je online informativna radionica vezana uz Poziv za prijavu malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (ACF Hrvatska). Radionica je održana u svrhu pojašnjavanja navedenog natječaja te naglašavanja na što sve prijavitelji trebaju obratiti pažnju. Prošlo se kroz sve važnije detalje natječaja što je jako važno potencijalnim prijaviteljima. Ono što je odlično na ovakvim radionicama su pitanja koja se mogu postavljati te svi prisutni mogu doći do važnih informacija.

Radionicu su održali Igor Bajok i Zvijezdana Schulz Vugrin, oboje iz Udruge SMART. Prema njihovim navodima na radionici je bilo oko 80 učesnika što pokazuje da su mnogi zainteresirani za navedeni natječaj. Prema provedenoj evaluaciji svi učesnici bili su zadovoljni održanom radionicom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok