MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 12. 2021.

Druženje uz društvene igre

Stalna 'Rummikub'-ekipaStalna 'Rummikub'-ekipaU četvrtak, 23. XII. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održano je jedno od posljednjih druženje uz društvene igre ove godine, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

I kao što ste već na priloženoj fotografiji uočili, na druženju su, i ovoga puta, bile prisutne stalne igračice društvene igre "Rummikub", Greta, Klara i Savica, kao i "Oazina" zaposlenica Ana. Trenutno najomiljenija zanimljiva društvena igra ih tako zaokupi da im gotovo neprimjetno "iscure" dva sata u kojima su, zbog natjecateljskog duha, usredotočene na stol s kockama i razne kombinacije kojima bi pobijedile.

I tako je to iz tjedna u tjedan, uz nešto malo priče i druženja te uz neizostavnu kavu i slatkiše.

Korisnice kažu da su zadovoljne time i žele da se druženja nastave i u nadolazećoj 2022. godini, uz, po mogućnosti, nešto više igrača jer je uvijek zanimljivije i izazovnije u većem društvu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok