MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 12. 2021.

Druženje starijih osoba uz društvene igre

Klara, Savica i GretaKlara, Savica i GretaU četvrtak, 16. XII. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održano je još jedno druženje starijih osoba, na koje su dobrodošle i one mlađe, uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Već ustaljenom druženju, ovoga puta, prisustvovale su najvjernije igračice društvene igre "Rummikub" Klara, Savica i Greta, kao i "Oazina" zaposlenica Ana.

Iako igru već dobro poznaju i igraju je svakog četvrtka, s nestrpljenjem očekuju nastavak, odnosno odmjeravanje snaga. "Oaza" nudi puno različitih igara, ali njih četiri uvijek se vraćaju spomenutoj koja im, kažu, nikada ne dosadi.

Pobjeđuju, gube, ali ne odustaju, zaokupljene su njome tako da čak puno niti ne razgovaraju o drugim svakodnevnim temama, kao što je to slučaj na drugim radionicama. To trebate vidjeti i doživjeti stoga vas pozivamo da im se pridružite i skratite svoja popodneva četvrtkom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok